WIC heeft als doel middelgrootte organisaties te ondersteunen met kwaliteit en operationeel management. 

Dit bereiken wij door verbetering van uw workflow middels de levering van diensten en producten.

WIC geeft praktische ondersteuning en vermijdt onnodig dikke rapporten. Wij doen gewoon wat u van ons verwacht. Zien wij andere kansen dan waarvoor wij zijn gevraagd, dan melden wij dat aan u.


Uw workflow is het zorgvuldig vormgegeven proces van handelingen die zich uitstrekken van productontwikkeling en offerte aanvraag tot en met de aansturing van operationele afdelingen en de facturatie. Om scherp te blijven ten opzichte van uw concurrenten, uw continuÔteit te bewaken en problemen te voorkomen die tijd en geld kosten, moet de workflow steeds optimaal efficiŽnt zijn.

Soms is voor het maken van een optimalisatieslag een verbetering van technische en geautomatiseerde systemen voldoende. In een aantal gevallen is een herstructurering van het complete proces de oplossing. Maar in verreweg de meeste gevallen is er een veel eenvoudiger oplossing: het optimaliseren van de kwaliteit van uw organisatie door medewerkers efficiŽnter, doelgerichter, flexibeler, creatiever en gemotiveerder te maken.

Wat u daarvoor nodig heeft? 
Een onafhankelijk adviseur met een grote expertise als het gaat om workflow improvement en kennismanagement. 

Welkom bij Workflow Improvement Consultants: W.I.C.!